Hoe kan ik met mijn TV-afstandsbediening het Quantis 3D-SoundSystem bedienen?

 In
 1. Zorg dat u de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening en de te programmeren afstandsbediening binnen handbereik hebt.
 2. Schakel het 3D-SoundSystem in.
 3. Houd de SRC/MODE-toets op de SoundBox (basisunit) tenminste 6 seconden ingedrukt. De LED ‘Learn’ knippert langzaam.
 4. Laat nu de SRC/MODE los. De LED ‘Learn’ zal constant gaan branden.
 5. Druk nu binnen 6 seconden op de toets van de (originele) 3D-SoundSystem afstandsbediening waarvan u het commando wilt ‘leren’ aan de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ gaat nu knipperen (ca. 2x per sec.).
 6. Druk op een willekeurige toets van de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ knippert hierna kortstondig in hoog tempo om aan te geven dat het commando is ontvangen. Hierna gaat het tempo weer omlaag (ca. 4x per sec.).
  N.B. Indien de rode LED heeft geknipperd dient u stap 6 te herhalen.
 7. Druk nogmaals op de toets van de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ knippert hierna weer in hoog tempo.
  Na een paar seconden zal de LED ‘Learn’ weer continu branden. De toets van de andere (te leren) afstandsbediening is nu een kopie van de toets van de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening.
  N.B. Indien de rode LED heeft geknipperd dan is de toewijzing mislukt. U dient stappen 5 t/m 7 te herhalen.
 8. Herhaal de stappen 5 t/m 7 zodat alle 9 commando’s van de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening zijn overgebracht op de te leren afstandsbediening. Het 3D-SoundSystem zal vanzelf overschakelen van de continue LED ‘Learn’ naar de actieve modus na een aantal seconden.De geprogrammeerde commando’s kunnen uit het geheugen van de SoundBox worden gewist door de SRC/MODE-toets zolang ingedrukt te houden totdat de rode LED gaat knipperen. Laat nu de SRC/MODE-toets los. De commando’s zijn gewist.
Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een vraag over uw product, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Not readable? Change text. captcha txt