Quantis Electronics

Quantis Electronics B.V. is opgericht in 2011. Als importeur van HUMAX HDTV-ontvangers en leverancier van Quantis CI+ modules richt het bedrijf zich op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale/HD- en interactieve televisie.

Bij een haarscherp beeld hoort echter ook briljant geluid voor een optimale kijkbeleving. Het geluid van de moderne flatscreen TV’s is niet optimaal. Een goed luidsprekersysteem is simpelweg niet onder te brengen in de behuizing van een flatscreen TV. De vraag van Quantis Electronics was dan ook; kunnen we de consument naast het beste beeld ook het beste geluid bieden?

Het Quantis 3D-SoundSystem beantwoordt deze vraag. Net als de HUMAX HDTV-ontvangers en Quantis CI+ modules voldoet het systeem aan de hoge eisen die u als consument stelt.

De producten die Quantis Electronics in huis heeft zijn gericht op het verbeteren van de beeld- en geluidskwaliteit van televisie. Zij bieden u als consument een optimale kijk- en luisterbeleving.

Naast de verkoop van consumenten electronica producten verzorgt Quantis Electronics ook de service-afhandeling voor de merken die ze in huis heeft.

Neem ook eens een kijkje op de webshop van HUMAX of op de webshop van Quantis.

Verstand van het beste beeld en geluid

Blijf op de hoogte van Quantis

Meld u direct aan voor de Quantis Electronics nieuwsbrief!

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een vraag over uw product, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Not readable? Change text. captcha txt