Quantis producten staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geproduceerd. Dat is voor u een vertrouwd gevoel.

Mocht u toch nog vragen hebben over service, gebruik van het 3D-SoundSystem etc., dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk. Telefoonnummer 085-5000401 / email: info@quantiselectronics.com

De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn verzoeken wij u om het serienummer van uw Quantis product bij de hand te hebben wanneer u contact met ons opneemt.

Voordat u contact met ons opneemt, verzoeken wij u eerst de veel gestelde vragen door te lezen. Wellicht is uw vraag dan al beantwoord.

Wat te doen indien uw Quantis 3D-SoundSystem defect is?
Indien uw apparaat defect is kunt u contact opnemen met uw vakhandelaar. Deze zorgt voor de verdere afhandeling.
U kunt uw apparaat ook ter reparatie opsturen naar:

Quantis Electronics
T.a.v. service-afdeling
Vaalserbergweg 317
5628 CH Eindhoven

Stuur tegelijk met uw reparatie een kopie mee van de aankoopbon en een klachtomschrijving.

Op een Quantis 3D-SoundSystem is een garantieperiode van 24 maanden van toepassing vanaf het moment van de verkoop aan de eerste gebruiker.

Helpdesk
info@quantiselectronics.com
085-5000401

Helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Meest gestelde vragen

Wat is de ideale plaats voor het Quantis 3D-SoundSystem?
TV Sound System

Plaats de Quantis 3D-SoundBox (basisunit) zo dicht mogelijk in de buurt van uw TV (bij voorkeur vrij opgesteld, dus niet in een gesloten meubel). De meest ideale plaats is in het midden, voor of onder uw TV. Is dit niet mogelijk, plaats het systeem dan links of rechts naast de TV. In dat geval kunt u de geluidsbalans links/rechts corrigeren m.b.v. de 3-standen schakelaar op het achterzijde van de basisunit. De geluidsbalans kunt u het beste instellen m.b.v. bijvoorbeeld de nieuwslezer (dit omdat de nieuwslezerstem uit het midden komt). Schuif de ‘balance’-schakelaar in de richting van de TV.

Plaats de subwoofer op een willekeurige plaats (max. 2 meter van een 230 V stopcontact) en max. 2 meter van de basisunit

Hoe kan ik met mijn TV-afstandsbediening het Quantis 3D-SoundSystem bedienen?

1.Zorg dat u de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening en de te programmeren afstandsbediening binnen handbereik hebt.
2.Schakel het 3D-SoundSystem in.
3.Houd de SRC/MODE-toets op de SoundBox (basisunit) tenminste 6 seconden ingedrukt. De LED ‘Learn’ knippert langzaam.
4.Laat nu de SRC/MODE los. De LED ‘Learn’ zal constant gaan branden.
5.Druk nu binnen 6 seconden op de toets van de (originele) 3D-SoundSystem afstandsbediening waarvan u het commando wilt ‘leren’ aan de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ gaat nu knipperen (ca. 2x per sec.).
6.Druk op een willekeurige toets van de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ knippert hierna kortstondig in hoog tempo om aan te geven dat het commando is ontvangen. Hierna gaat het tempo weer omlaag (ca. 4x per sec.).
N.B. Indien de rode LED heeft geknipperd dient u stap 6 te herhalen.
7.Druk nogmaals op de toets van de andere afstandsbediening. De LED ‘Learn’ knippert hierna weer in hoog tempo.
Na een paar seconden zal de LED ‘Learn’ weer continu branden. De toets van de andere (te leren) afstandsbediening is nu een kopie van de toets van de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening.
N.B. Indien de rode LED heeft geknipperd dan is de toewijzing mislukt. U dient stappen 5 t/m 7 te herhalen.
8.Herhaal de stappen 5 t/m 7 zodat alle 9 commando’s van de originele 3D-SoundSystem afstandsbediening zijn overgebracht op de te leren afstandsbediening. Het 3D-SoundSystem zal vanzelf overschakelen van de continue LED ‘Learn’ naar de actieve modus na een aantal seconden.De geprogrammeerde commando’s kunnen uit het geheugen van de SoundBox worden gewist door de SRC/MODE-toets zolang ingedrukt te houden totdat de rode LED gaat knipperen. Laat nu de SRC/MODE-toets los. De commando’s zijn gewist.

Waarom adviseert Quantis om het 3D-SoundSystem rechtstreeks op uw TV aan te sluiten?

Aansluiten via de bijgeleverde verloopkabel RCA/Mini jack op de hoofdtelefoon-aansluiting van de TV is in veel gevallen de meest gebruiksvriendelijke optie: bij veel televisies schakelen de luidsprekers van de TV namelijk automatisch uit zodra u de Mini-jack plug in de hoofdtelefoon-aansluiting van de TV steekt en kunt u het geluidsvolume gewoon blijven regelen met de afstandsbediening van uw TV.

Let op: Bij sommige televisies schakelen de luidsprekers niet automatisch uit maar moet men deze via het menu van de TV uitschakelen. Raadpleeg de handleiding van uw TV. Kleur RCA (Cinch) stekers: linker kanaal is wit of zwart, rechts is rood.

Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een vraag over uw product, neem dan contact met ons op via dit formulier.

Not readable? Change text. captcha txt